Råd om företagets finanser och företagande

Företaget

Att sticka ut från mängden

Som företag så är det viktigt att synas och i vissa fall sticka ut från mängden. Om ni planerar att vara med som utställare på en företagsmässa eller något annat event så gäller det att ni får till er monter så den lockar till sig presumtiva kunder.

Att vara medelmåttig kanske inte är vad man ska fundera på i detta läget. Låt någon som kan och har erfarenhet att skapa det där extra som kan behövas för att er mässmonter ska sticka ut. Visst kanske man kan lösa detta själv men oftast så är det en tidsfråga och man kanske inte har den tid som det krävs för att få till en monter som sticker ut i mängden av andra montrar. Genom att anlita experter inom området så kan er monter bli den fokuspunkt på mässan eller eventet man pratar långt i efterhand om.

Visst är det skoj om man får vara den som besökarna prata om både under den tid som mässan eller eventet pågår. Men också i efterhand att personer som kommenterar och pratar om just ert företag och er monter. Låt det bli en snackis på stan och glöm för allt i världen inte att fotografera er fantastiska monter. Detta går att delas på sociala medier och använda i er marknadsföring framöver. Ta vara på de möjligheter ni får i samband med detta då man vet inte när man får samma chans igen.