Råd om företagets finanser och företagande

Företaget

Utrusta kontoret rätt

Har du ett nytt kontor eller börjar det bli dags att fylla på med material? När du beställer kontorsutrustning kan det vara lätt att missa vilket behov som finns. Idag är det viktigare än någonsin att kontoret är välutrustat. Undvik att det blir fel med våra tips.

Fråga runt

Oftast är det fler än du som behöver kontorsutrustning. Det finns i de flesta fall andra anställda som använder utrustningen minst lika mycket som du. Se till att även deras behov uppfylls genom att lyssna på deras behov. På så sätt kan du även få tips om vilken utrustning du själv kan använda för att förenkla vardagen. På många kontor befinner sig även kunder som använder utrustningen. Var inte rädd för att fråga vad de skulle uppskatta för kontorsutrustning. Det är ett bra sätt att visa engagemang som i längden leder till nöjdare kunder.

Beställ tillräckligt mycket

Allt går att beställa på nätet idag, passa på att beställ ordentligt med utrustning när du väl köper. Utrustning går åt och det är frustrerande att en kort tid efter en beställning inse att det behöver fyllas på. Undvik situationen när du behöver springa iväg från ett möte för att köpa pennor eller block genom att regelbundet göra en stor beställning.